loader image

Arty Nails Cosmetics započeo je s radom 2006. godine kao trgovina kozmetike za nokte i prva akademija nail dizajna u Hrvatskoj. Njihova vizija bila je omogućiti klijentima pristup najnovijim tehnikama i najkvalitetnijim proizvodima za njegu i ugradnju umjetnih noktiju.  Od samog početka vodili su se mišlju da je samo najbolje dovoljno dobro i da su znanje, vještina i visoki kvaliteta proizvoda ključ uspjeha. Zato su uz stalno učenje, usavršavanje i praćenje svjetskih trendova rasli i danas su jedna od vodećih hrvatskih firmi u svom području, a njihovi su proizvodi dostupni i u zemljama regije i Evropske unije. U svom radu nastoje pružiti sljedeće:

Vrhunski i ekskluzivni proizvodi

Kroz njihovu prodajnu mrežu svojim klijentima nastoje omogućiti pristup širokoj paleti proizvoda vrhunskog kvaliteta. Ekskluzivni su distributeri poznatih svjetskih brendova Arty Nails, ReformA, Mollon PRO, Lecenté, Daylight i Koken. Uz njihove, kao i proizvode brendova Promed, MoYou i Swarovski, firma su sa najširom ponudom proizvoda za nokte, manikir, pedikir, depilaciju i trepavice te dodatne opreme za rad.

Inovacije i kreativnost

Vođeni željom za inovacijom i učestvovanjem u kreiranju trendova, pokrenuli su vlastitu liniju proizvoda za umjetne nokte s ciljem da uz pristupačnu cijenu, klijenti dobiju najbolji kvalitet materijala za svoj rad. Njihova linija u stalnom je rastu i namijenjena je, kako početnicima, tako i iskusnim nail dizajnerima. Arty Nails brend prvi je hrvatski brend za umjetne nokte, nastao kao spoj znanja, truda, iskustva i prije svega velike ljubavi prema ovom poslu.

Napredak i usavršavanje

Svjesni da bez stalnog ulaganja u sebe te nadogradnje osnovnih znanja novim tehnikama i načinima rada nema uspjeha, kroz Akademiju Nail dizajna nude sveobuhvatne edukacije izrade umjetnih noktiju i nail dizajna prilagođene svakom korisniku, bilo da ste početnik ili želite usavršiti svoje znanje. Daju vam čvrste temelje, ali i oslonac u vašem budućem radu.

Najbolja usluga

Arty Nails ima ostvarenu saradnju sa preko 4000 klijenata, kako salona i wellnessa, tako i pojedinaca. Klijenti vole brzu dostavu, efikasnost i savjete pri odabiru te prije svega visoki kvalitet proizvoda po prihvatljivim cijenama.

ADRESA

 

Nikole Pašića 16

78 000 Banja Luka

KONTAKT

 

387 66 776 666

e-mail: info@hairrespect.ba

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaPovratak na kupovinu