loader image

Opšti uslovi

Opšti uslovi

Molimo Vas da pažljivo pročitate Uslove korištenja odnosno Pravilnik o korištenju naše online prodavnice hairrespect.ba, koji regulišu proces naručivanja, plaćanja i dostave prodajnih artikala iz naše online prodavnice.

Samim pregledanjem i korištenjem sadržaja, te kupovinom u online prodavnici hairrespect.ba se podrazumijeva da svjesno prihvatate njihov sadržaj, kao i sve njegove naknadne izmjene, bez prethodne najave i obavjesti.

Narudžbe u online prodavnici hairrespect.ba mogu praviti samo punoljetne osobe.

Korisnici naše online prodavnice su dužni usluge online prodavnice hairrespect.ba koristiti na savjestan način putem kojeg niko neće biti povrijeđen ili materijalno oštećen.

Za sve ponuđene proizvode na stranicama postoje objavljena slika, cijena i osnovni opis proizvoda.

 

Kontakt:

s.p. HAIR RESPECT
Nikole Pašića 16, Banja Luka 78000, BiH
e-mail: info@hairrespect.ba

 

Odricanje od odgovornosti:

 

Bitno je znati da S.p. Hair Respect nije odgovoran za stavove na drugim web stranicama koje su linkovane sa hairrespect.ba niti se na njih odnose ovi Uslovi korišćenja.

Korišćenjem online prodavnice hairrespect.ba smatra se da ste saglasni da hairrespect.ba neće biti odgovoran ni za kakvu izravnu ili neizravnu, materijalnu ili nematerijalnu štetu nastalu interpretiranjem informacija ili odabirom artikala sa online prodavnice hairrespect.ba.

 

Kupovina

 

Sve cijene su izražene u KM (konvertibilna marka), a PDV je uključen u cijenu svakog proizvoda. Proizvodi se naručuju odabirom, korištenjem menija “KORPA” i popunjavanjem elektronskog formulara. Vaša trenutna narudžba prikazana je na stranici “Pregled artikala u korpi”. Na toj stranici prikazani su detaljni podaci o artiklu, količini i cijeni. Svi artikli koje ste odlučili kupiti nalaze se u donjem desnom uglu pod ikonicom nalik na kupovnu korpu.

 

Garancija i servisni uslovi:

 

Ukoliko određeni proizvod podliježe posebnim servisnim uslovima, biće naglašeno u opisu tog proizvoda. Kupac je dužan čuvati garantni list i račun za vrijeme trajanja roka garancije. Samo s prikazivanjem računa i garantnog lista kupac može ostvariti svoja prava.

 

Informacije o proizvodima

 

Informacije o proizvodima ponuđenim na web stranici su preuzete sa deklaracija pojedinih proizvoda, unutrašnjih uputstava proizvoda ili su preuzete iz materijala (brošura, letaka, web stranica) koje je uredio proizvođač, uvoznik ili dobavljač pojedinog proizvoda. Nastojimo pružiti što tačnije i detaljnije informacije o pojedinom proizvodu. Zadržavamo pravo greške u opisu ili fotografiji pojedinog proizvoda.

Nakon kupovine bilo kojeg proizvoda sa online prodavnice hairrespect.ba preporučujemo da uvijek dobro pročitate uputstvo proizvođača i da se prilikom primjene ili upotrebe rukovodite istim.

 

Ostali uslovi

 

Uslovi načina prodaje se mogu promijeniti bez prethodne najave. Sve potvrđene narudžbe ćemo isporučiti po uslovima koji važe u momentu potvrđivanja narudžbe. S.p. Hair Respect zadržava pravo ne isporučiti robu ukoliko narudžba ne sadrži potpune ili netačne podatke naručioca.

 

Zaštita prava autora s.p. Hair Respect

 

Podaci na hairrespect.ba su zaštićeni Zakonom o autorskom pravu i srodnim pravima u BiH.

Dizajn online prodavnice, logo kao i svi ostali sadržaji online prodavnice su proizvod napora i rada tima Hair Respect-a, te je shodno prethodno spomenutom zakonu o autorskim pravima svako kopiranje ili bespravno korištenje sadržaja nedozvoljeno osim uz prethodnu saglasnost ovlaštenih osoba ispred Hair Respect-a.

 

Nadležnost suda i mjerodavno pravo

 

Online prodavnici hairrespect.ba cilj je sve sporove rješavati mirnim putem. Na sve neriješene sporove koji mogu nastati prilikom kupoprodajnih djelatnosti, primjenjuje se pravo Republike Srpske i Bosne i Hercegovine sa nadležnim sudom u Banjoj Luci.

 

 

 

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaPovratak na kupovinu