loader image

Način plaćanja i dostava

Način plaćanja i dostava

Plaćanje možete izvršiti pouzećem, koje podrazumijeva da ćete pošiljku platiti dostavljaču prilikom preuzimanja i pregleda artikla. Dostavljač će na Vašu adresu doći s pošiljkom i prilikom isporuke zatražiti da mu predate iznos za kojeg je pošiljalac tražio da se naplati pouzećem. Plaćanje je moguće isključivo gotovinom.

 

ISPORUKA

Kućna dostava:

  • Dostava je besplatna širom BiH za narudžbe veće od 200 KM.
  • Dostava za narudžbe do 200 KM plaća se 7 KM.

 

Vremenski rok isporuke: do 3 radna dana

hairrespect.ba ne preuzima odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog netačne ili nepotpune adrese, više sile ili problema u saobraćaju.

Ukoliko ne budemo u mogućnosti poslati narudžbu zbog nedostupnosti proizvoda koji ste naručili, obavijestićemo Vas o tome. U tom slučaju možete odlučiti da li ćete obustaviti narudžbu ili pričekati dostupnost proizvoda.

 

Naručene proizvode dostavljamo putem brze pošte EuroExpress. Prilikom preuzimanja pošiljke trebate imati ispravu za ličnu identifikaciju (lična karta, pasoš i sl.)

Online prodavnica hairrespect.ba ne može uticati na eventualna oštećenja koja mogu nastati tokom dostave putem brze pošte, eventualnih kašnjenja ili neisporučivanja pošiljke nakon predaje paketa dostavljaču.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio, online trgovina hairrespect.ba ima pravo tražiti od potrošača nadoknadu svih troškova vezanih za isporuku.

 

 

 

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaPovratak na kupovinu