loader image

ReformA Easy Work Cover gel – Pink 50g

ReformA Easy Work Cover gel – Pink 50g

84,00KM

Gradivni gel koji se ne razliva koliko god ga dugo držali na prstu, jednostavan za obradu i izvrstan za izgradnju nokta. Ne sadrži kiseline i ne pecka u UV lampi. Samo ime gela govori o njegovoj jednostavnoj upotrebi. Zahvaljujući gustini ovog gela možete izgraditi sve nokte na ruci i samo staviti u lampu.  Jako se jednostavno turpija, savršen je za crtani french look ili prirodni nude izgled, prekriva sve nedostatke prirodnog nokta. Suši se 2 minute u UV lampi ili 1-2 min u LED lampi.

Dodatne informacije

ReformA Easy Work Cover gel - Pink 50g

UPOZORENJA:  SAMO ZA PROFESIONALNU UPOTREBU! Pažljivo pročitati uputstva za upotrebu! Izbjegavati direktan kontakt sa kožom i očima. Čuvati izvan dohvata djece. Može izazvati iritaciju kože. Ne upotrebljavati na ozlijeđenim ili bolesnim noktima. Čuvati dalje od otvorenog izvora toplote. Temeljno isprati vodom u slučaju kontakta sa kožom ili očima i potražiti ljekarsku pomoć. Čuvati na temperaturi do max 25 stepeni Celzijusa.

SASTAV: Polyurethane Acrylate Oligomer, Isobornyl Methacrylate, Hydroxy Cyclohexyl Phenyl Ketone, Titanium Dioxide, CI15850, CI77492, CI77491, CI77742, CI42090, CI77510

X
0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaPovratak na kupovinu

    Presets Color

    Primary
    Secondary