loader image

Otkrijte dobru marku po atraktivnoj cijeni i budite primijećeni!

 

 

Vizija

Kroz boje, mirise i teksturu, Silcare želi napraviti razliku, nadahnuti žene da postanu ko god žele. Cijene ih, kako profesionalci, tako i pojedinačni korisnici. Iznenađujeu evropskom kvalitetom, odgovaraju na potrebe kupaca, rade to efikasnije, proizvodeći u Poljskoj. Izgradili su zajednicu oko brenda koji ih potiče na kontinuirani razvoj.

 

O proizvođaču

Silcare je poljska kompanija specijalizovana za proizvode za njegu noktiju, tijela, ruku, stopala i kose za žene i muškarce. Na globalnom tržištu kozmetike posluju od 2004 godine. Njihovi proizvodi dolaze u zemlje širom svijeta: naći ćete ih u cijeloj Evropi, Sjevernoj i Južnoj Americi i Aziji. Sva njihova kozmetika, od ideje do konačnog proizvoda, izrađuje se u sjedištu kompanije u Gorzów Wielkopolski. Imaju ogromnu površinu sa halama, skladištima i poslovnim zgradama sa opsežnom tehničkom opremom i mašinskim parkom, a sve na površini od preko 35.000 m2 (uključujući zgrade – 18.000 m2). Zahvaljujući lokaciji proizvodnje kozmetike u Poljskoj, možemo vam garantovati pristupačne cijene.

 

Skoncentrisani na kvalitet

Kvalifikovano osoblje iz različitih industrija sastoji se od preko 600 ljudi -Silcare se može pohvaliti vlastitim istraživačko-razvojnim centrom. Poseban akcenat stavljaju na zadovoljstvo korisnika: žele da vas njihovi proizvodi zadovolje u svakom pogledu. Stroga kontrola svake faze proizvodnje: kupovina komponenata, odabir tehnologija i uređaja, grafički dizajn i izbor ambalaže.

No PROIZVODI were found matching your selection.
0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaPovratak na kupovinu